Alle sømænd er glade for piger…

Poden og jeg har ferie sammen nu. Og det gi’r frihed til at gøre lige nøjagtig, hvad vi lyster. Og i aften var det altså at tage ind til TSR2010 for høre lidt musik, studere folk og fæ og ikke mindst kigge lidt på sømænd. Og der var nok at kigge på.

 Årets Tall Shipes Race har målby i Aalborg og i den forbindelse er alle sejl sat til… i mere end en forstand… for at lave en gigantisk havnefest.

De store sejlskibe er begyndt at ankomme til Aalborg. Det gjorde de faktisk allerede i går, men der mangler stadig en del. Blandt andet verdens 2. største sejlskib, det russiske Kruzenshtern, som iflg. meldinger stadig ligger og roder rundt ude i Nordsøen mellem Norge og Danmark. Men mon ikke også det kommer på plads før festlighederne for alvor går i gang. Det tror jeg på.

Firmaet har købt et arrangement ombord på det hollandske skib Eendracht fredag aften, og poden og jeg skal være billetdamer. Her befinder vi os så også på første parket til det fyrværkeri, så skal afslutte festen og som skulle være ret spektakulært.

Der er lidt flere billeder at se på fotosiden – og mon ikke galleriet vokser over de næste dage.

Det her er aftenens favorit foto… jeg synes, han er så sød med seler og rollator 🙂

2 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *