Sommersøndag

Den 11. juli 2010 blev dagen, hvor jeg sprang ud som naturist… i hvert fald for en enkelt dag. Ja altså, hvis man lige ser bort fra natlig “skinny dipping” i min kibbutztid, men det ligger så mange år tilbage, at det nærmest ikke tæller.

Den rødhårede og jeg tog hjemmefra i formiddag i regn og med sorte skyer hængende over hovedet – og derfor havde jeg ikke medbragt hverken badetøj eller håndklæde. Da jeg kom til Ejstrup Strand var vejret så fint, at det alligevel fristede med et Vesterhavsbad – og da jeg havde stranden stort set for mig… nå ja, så mente jeg ikke jeg kunne chokere/forulempe nogen ved at hoppe i havet splitter Kong Hans. Og der var da heller ingen, der tog notits af en enkelt strandet hval 🙂

Nu vil jeg sidde på terrassen resten af dagen… nyde den tilbagevendte sol, kaffen og en god bog – strategisk placeret så jeg samtidig kan kaste et blik ind på fjernsynet og følge med i Touren.

Fortsat god søndag!

11 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *