Torsdagens tristesse

Regnen siler ned over Vodskov og det er derfor med god samvittighed, jeg sidder med et krus kaffe og følger afslutningen på dagens Tour etape. Der er ikke gået så forfærdeligt godt for mit hold “Støttestrømperne” i år, men i går satsede jeg hele butikken… med held… og røg lige lukt ind på en podieplads! 🙂

Ellers er det så som så med optimismen. Jeg er så træt i de her dage, at jeg næsten ikke kan hænge sammen. Sove om natten kan jeg heller ikke og det går desværre ud over mit ellers gode humør. Jeg bliver hudløs, irritabel, spids, humorforladt, smålig… det går ud over de forkerte og jeg ved det. Sorry!

I aften tror jeg, at jeg gør brug af noget kemi og så vender jeg frygteligt tilbage i morgen med smil og latter.

5 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *