Rigtige kvinder tager ikke backup…

Jeg er et rodehoved, når det handler om min pc. Jeg prøver virkelig at holde orden… jeg sværger! Men af en eller anden årsag havner tingene i ét sammensurium og gerne på skrivebordet, som kan være ét kaos af ikoner.

Ikke fordi jeg ikke kan finde tingene igen, for det kan jeg skam – når det er ting, jeg selv har haft i fingrene, har jeg noget, der nærmer sig fotografisk hukommelse. Men… det kan jo ikke ligge og flyde på skrivbordet til evig tid og når det gælder arkivering er jeg (også) helt håbløs.

Første dag guruen er tilbage på job efter sin ferie, skal han selvfølgelig se min nye bærbare. Fluks bliver jeg belært om det fornuftige i at tage backup (!!!) og bliver dunket i hovedet med min lemfældige omgang med mine private filer, dokumenter, fotos osv.

Arrrrgh… jeg ved det jo godt. Og mein Gott, om ikke jeg sidder her og laver backup – dobbelt. Det er dog ufatteligt, så fornuftig jeg bliver!

Hvad skal det ikke ende med?

10 Comments

  • Mette

   Jamen for hulan Jens… lad dog være med at lyde som om du har sagt det 100 gange 😉

   Og tak… det kigger jeg på 🙂

 • Alice M

  Haha.. Det lyder som datalogen hjemme hos mig.

  Jeg har jo længe kørt med Linux styresystem (efter Deborah gav mig virus fra hendes hjemmeside 😉 ) da windows aldrig blev sig selv igen.

  Så fik jeg jo en ny notebook – og hvad gør jeg så med min nye Windows 7? Tjah – hos os burde titlen være “Rigtige kvinder tager hverken back up eller installerer virusprogram…)

  Dumt? I know 😀

  Får jeg virus må den hedde linux igen 😀

  • Mette

   Nu kan du jo ganske gratis hente og benytte Microsofts antivirus program og i flg. min guru er det ganske tilstrækkeligt – så det er da bare at få det hentet og installeret.

 • Deborah

  Mit hackerangreb og mistede filer, heldigvis langt mindre en frygtet, har i den grad lært mig det med back-up, og opdateringer. Jeg er nærmest hysterisk nu. Men det med rod på skrivebordet – uha, det kender jeg også godt 🙂

 • Anita

  I Guder, hvor kan jeg dog høre min eks-kæreste i den guru du har dig. Jeg er også ét stort rodehoved med alle mine filer og jeg bliver belært, hver gang vi er sammen. Jeg har desværre bare ikke helt taget ved lære endnu 😀

  • Mette

   Der skete faktisk det her til morgen, at jeg fik ros for min indsats. Og det er ikke ofte, der kommer den slags ord ud af hans mund 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *