One Comment

  • Maj-Britt

    Hmm… Indtil videre har jeg ikke rigtig haft nogen mening om den nye paragraf. Herude hvor jeg bor har dem oppe for enden af vejen en muskelhund (og 2 store gårdhunde med skæg, you know..) og da min lille Buddy var knap 4 måneder gik vi forbi deroppe og alle 3 store hunde kom gøende ud og jagtede os (jeg tog Buddy op på skulderen og løb, for han var jo kun en lille hvalp) og siden den dag har vi aldrig gået den vej mere fordi jeg er bange – men det var jo lige så meget de 2 andre hunde der er skyld i det..
    Sangen du poster her har jo nok ret i at det er ejerne som gør hunden til en kamp-hund, for hvis vi idag gav Buddy en maske på når f.eks. posten kom, så ville folk med det samme tro han er af racen kamphund og ikke en labrador.
    Så lige ved det spørgsmål er jeg faktisk i tvivl om hvad jeg mener, men de billeder som der var i videoen og de som du har postet her på siden får altså mit hjerte til at smelte…. Lad dem da for guds skyld leve …. De kan jo ikke selv gøre for det..

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *