Windows 7

Det er så’n set ikke noget særligt velvalgt tidspunkt, min helt egen computer-nørd har valgt at rejse på ferie. Han kunne godt ha’ taget hensyn til, at jeg fik ny bærbar med Windows 7 og burde også ha’ forudset, at jeg godt kunne få brug for en smule assistance… hvis du spør mig 😉

Nåmen… nu er jeg begyndt på en liste med spørgsmål, som han så kan få når han kommer hjem. Han har lige bestået en eller anden certificering i netop Windows 7 og min liste kan vel så bruges som en slags en praktisk test.

2 Comments

  • Mette

    Det har jeg slet ikke tænkt over men det har du da ret i.

    Jeg bruger Gmail og al min elektroniske post havner her i. Den kan jeg tilgå fra alle computere samt fra min mobil, så det er jeg vældigt tilfreds med.

  • Henny

    Så ku’ du begynde med at spørge, hvor de har gjort af e-mailprogrammet! Sådan et kommer Windows 7 ikke med, så vidt jeg er orienteret. Altså hvis man fraregner det der Windows Live, som mange mennesker, jeg selv inklusive, ikke har det så smart med.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *