metroXpress

Vodskov er igen blevet markeret på landkortet. MetroXepress bringer i dag en fin artikel om problematikken omkring de hvalpe, der er fanget i den nye hundelovs ingenmandsland – med fotos leveret af undertegnede 😉

Du kan læse hele artiklen her

Yderligere har TV2 News nævnt sagen til morgen med henvisning til artiklen i metroXepress, og Jimmy var ved at gøre klar til at modtage DR hjemme i Langholt.

Vi behøver ikke vuvuzelahorn for at larme!

10 Comments

 • Rikke

  Pyha ! Du er sku en perle Mette 🙂 Og lykkes det for dig og Jimmy at få lavet så meget larm, at de hvalpe der er kommet i klemme i systemet får lov at leve, så skal I sku have en medalje 🙂

  For øvrigt vil jeg lige advare; Lad være med at sætte jer til at læse alle debat-indlægene på DR, hvis ikke I er i besiddelse af en god portion humor. Eller måske skal man i virkeligheden læse dem, for at få sig et godt grin. Jeg opgav efter omkring 100 indlæg, for der blev det simpelthen bare FOR plat.

  • Mette

   Hvis de hvalpe får lov at leve er det vist medalje nok 🙂

   Nanna har kommenteret debatten på DR, men vi er blevet enige om, at sådan en sag får alle ignoranterne ud af skabene og dem skal man bare tie ihjel.

   Ikke at folk ikke gerne må være uenige… de skal bare være det på en saglig måde.

   • Rikke

    Jamen vi kan ikke være mere enig, hverken i det med medaljen for hvalpenes liv eller i at saglig kritik er okay. Men altså, jeg måtte bare opgive at læse videre. Tror simpelthen det ville have ødelagt min nattesøvn hvis jeg var fortsat, og så vil jeg hellere bruge energien på at støtte op om det gode formål 🙂

    For øvrigt, så gør Jimmy sig da godt på tv 😉

 • Marie

  KÆMPE skulderklap og meget mere til for dig og Jimmy… Mette, gid der var flere der ville “lave noget larm” som det I har gang i. Kommer det på DR i aften mon? Jeg forstår slet slet ikke den almene borger, trods alt kan være sig selv bekendt, og intet gøre. Denne lov er jo SÅ galt afmacheret at det kan selv en blind se, og den vil aldrig, ALDRIG nogensinde ramme de den skal…tværtimod!!! Det gør så ondt i mit hjerte at de hjerneforladte politikkere der har været med til denne syge lov dog ikke kan se det…. Næ, de skulle bare statuere et eksempel, i håb om at vinde flere stemmer, men DER tror jeg sg* de har skudt forbi målet. Jeg har til dato ALTID stemt DF, men det er lige så sikkert som amen i kirken SLUT nu… min stemme går ubeskåret og som et KÆMPE kryds til Chrisian!!! OPRÅB NU…kan ikke passe dette her :(((

 • Helle K.

  Jeg hørte indslaget i radioen. Jeg synes, at det lyder fornuftigt og gennemtænkt, at de hvalpe ikke skal aflives. Som Formanden sagde, så bliver de registreret, så hvis det er det man vil, så kan man følge dem og finde dem – så der er vel ikke et problem? Jeg tror nemlig, at problemet hele tiden har været ejeren af hunden – uanset racen.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *