Det nytter…

Der gik omtrent 5 timer før sagen om de klemte hundehvalpe nåede folketingspolitikerne… det er da meget godt brølet en af hobbyopdrætter fra Langholt 🙂

Kl. 7:30 rullede DR ind i Langholt med sendevogn og hele svineriet. Indslaget der blev optaget, er blevet vist i korte klip på DR Update, men skulle efter planen blive vist i sin helhed i tv-avisen på DR1 kl. 18.30.

Radioavisen og TV2 NEWS henviste fra morgenstunden til artiklen i metroExpress og i løbet af dagen kom de fleste af de store onlinemedier med.

Ekstrabladet brillerer med overskriften: “14 dage til det store hundemyrderi“… undskyld mig… men rend mig EB med jeres dobbeltmoral! Hvis nogen har være med til at skabe dette dræberhundehysteri i befolkningen er det EB. Og som én skriver som kommentar til artiklen i EB:

En ren win-win for EB!
Først mæsker man sig overskrifterne om folk der bliver skambidt af “morderhundene” – dernæst vælter man sig i overskrifterne om at de “stakkels” hunde nu må lade livet i “hundemyrderier”… Det er ren win-win det her, for som (lejlighedsvis) læser får man sig et godt grin også – ikke af hundene, men af den stakkel der ikke har andet indhold i livet end at digte overskrifter.

Det kunne ikke være sagt mere præcist!

Jeg håber, at larmen bliver redningen, ikke bare for Jimmys hvalpe men også for de andre, der er kommet i klemme i systemet. Lovændringen og forbudet kan man så mene om hvad man vil – det står nok ikke til at ændre før politikkerne indser at den ingen effekt har – men at lave en lovændring med tilbagevirkende kraft… det er squ ikke rimeligt!

6 Comments

 • Deborah

  Alt er krydset. Jeg er SÅ rasende over den lov i det hele taget!! Hvor er de bare søde. Kender en der har en af omtalte racer også, og mere kærlig hund findes ikke.

 • Marie

  FUUUUCK…ja undskyld men jeg har grædt hver gang jeg har læst om dette vanvid på din blog Mette, og set se smukke billeder af de ligeså smukke og ikke mindst uskyldige hundehvalpe, og nu læser jeg så dette :))) Jeg er SÅ lettet, og håber på at der trods alt er bare en smule fornuft i hovedet på bl.a. Marlene Harpsøe. Men hvor ER det i grunden uhyggeligt at det er den slags mennesker der sidder og styrer vores land, og så kan lave så ugennemtænkt en lov, uden tanke på dette blodbad det ville medfører!!

  GODT BRØL LØVE!!! Mette og Jimmy, jeg har SÅ stor respekt for Jer og jeres kamp…det nytter nemlig.

  Men når DET så er sagt, så er det SÅ KLAMT det medierne har gang i, for JA, det ER nemlig lige præcis deres skyld at det er endt som det er 🙁 Men skal man se frem nu, så er det også dem der redder de små skønne hundehvalpe der er i klemme. Glæder mig til at se indslaget om lidt.

  Endnu engang…RESPEKT!!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *