Så ved jeg det….

I henhold til mail af 08.06.2010 kl 16:42, fra Embedslægeinstitutionen for Region Nord, til Horsens-Langholt og Vodskov Vandværk, er kogeanbefalingen ophævet. 

Det viser sig at vores kvarter slet ikke hører til det berørte vandværk men til Tingvejens Vandværk, og her er viser ledningsnettet ingen tegn på kolibakterier. Vandets hårdhed ligger i øvrigt på 7,6 odh og betegnes som “blødt” og har en ph værdi på 7,85.

Så lærte jeg også noget i dag!

One Comment

  • Katrine

    Og når vandet er blødt, skal man ikke bruge så meget vaskepulver. Der er rent faktisk penge at spare, hvis man tjekker hårdhedsdannerne i kommunens vand. For så opnår man en korrekt dosering af sæbe, vaskepulver osv osv… 😉

    (Blev eksamineret i emnet på uddannelsen…. Og fik 10 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *