Baglås

Dansk Auto hjælp er i dette øjeblik i færd med at samle Poloen op nede foran bageren i Vodskov.

For trods de nye nøgler blev låsen ved med at skabe sig, og til morgen da jeg have været i hundeskoven med den rødhårede og derefter smuttede omkring bageren gik den uhjælpeligt i baglås… igen.

Det er muligt, at jeg ville kunne starte den, hvis jeg havde tålmodighed til at sidde og file med nøglen i flere timer – men det er jo ikke holdbart i længden. Tænk, hvis jeg havde holdt mutters alene ved stranden i Ejstrup eller et eller andet øde sted, hvor jeg ikke sådan lige kunne komme fra. I dag kunne jeg i det mindste tage min hund og mit morgenbrød og gå hjem.

Min bilansvarsforsikring indeholder Tryg Vejhjælp – gudskelov – og en opringning hertil, blev straks besvaret af en chauffør, som 15 minutter efter holdt ved bageren i Vodskov.

Aalborg Kvick Center er adviceret om Polo’ens ankomst og sætter fluks gang i at få bestilt og monteret en ny tændingslås!

Det gir mange spændende udfordringer, at være ejer af sådan en ældre bil 🙂

3 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *