En anden dag måske

Jeg havde store planer for fredagen. Ville ha’ kørt Poloen nordvest på. Til Løkken. Måske Lønstrup. Eller begge dele. Men jeg havde glemt, at poden skulle arbejde, så i stedet fik fornuften overtaget og jeg ordnede alt det praktiske herhjemme, som bare har fået lov at flyde i ugen, der er gået.

Den rødhårede har været en ordentlig tur ved fjorden og har nu fundet sig en solstråle, hvor hun kan ligge i fred uden at behøve bekymre sig yderligere om støvsugeren og gulvkluden.

Hun er i øvrigt gået i sultestrejke og har intet spist de sidste to aftener. Og det er ikke fordi, hun ikke er sulten – hun vimser nemlig rundt i køkkenet, når der laves mad og hun venter øjensynligt blot på, at der bliver hældt noget lækkert over tørfodret. Hvem er mon mest stædig; hun eller jeg?

2 Comments

    • Mette

      Jeg har aldrig hørt om en hund, der har sulter sig ihjel… men måske bliver hun den første… hvis hun er stædig nok 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *