Tid til fredag

Lavendler plantet i nye krukker dufter lidt af sommer og kan forhåbentlig skjule det faktum, at resten af min lille have ligner noget, der er løgn. Græsset… eller der hvor græsset burde være… er et tørt jordhul og chancen for at den sneskimmelramte plæne af sig selv bliver grøn er vist lig NUL.

Jeg har forsøgt at rive lidt sammen i det døde græs og sået noget nyt oven på – om det lykkedes vil tiden vise.

Men lavendlerne og de nye krukker er smukke og kan (måske) trække opmærksomheden lidt væk fra resten. Eller noget!

Om få timer er det fredag med en 6 timers arbejdsdag forude. Gad vide hvor den uge blev af?

Jeg har en tidligere kollega, der har 25 års jubilæum i morgen og jeg er inviteret. Der kommer en del af de “gamle” bla. den chef, der ansatte mig for 29 år siden. Det gensyn glæder jeg mig lidt til.

Poden skal til sin far i weekenden. Og Poloen er lånt ud til samme fredag eftermiddag – hvilket i øvrigt passer mig fint, for så kan jeg nyde et ekstra glas vin til jubilæumsreceptionen. Ren win win 🙂

2 Comments

  • Helle K.

    Vores have så også skrækkelig skimmelagtig ud efter vinteren – min håndværker har smidt en masse gødning – sådan fra en sæk… og nu vokser græsset som betalt og det hele ser grønt og fint ud 🙂
    God weekend – og hyg dig med vinen 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *