Ufrivilligt forårsbad

Hun troede hun kunne gå på vandet… den rødhårede!

Men hvor der “plejer” at ligge en skovsø med is på, lå der nu en… skovsø! Og hvad gjorde dyret. Stormede lige ud i den og plumpede i… helt i!

Desværre er jeg aldrig hurtig nok med kameraet, for hold op hun så sjov ud i hovedet, da hun dukkede op til overfladen. Bagefter tog hun sig alligevel endnu et par svømmeture i det iskolde vand. Nu var hun jo alligevel våd!

8 Comments

 • Monica

  skønt billede – sjov historie. Bundy – vores bullmastiff – er nærmest totalt vandskræk, og selv om han har leget bambi på isen her i vinter, så har han ikke ladt sig overraske af tynd ( evt usynlig) is. Så tror jeg også han ville få store traumer…

 • Stine

  Mmmm – våd hund 😉

  Vi passede min søsters hund i påsken i sommerhus ved Limfjorden. Han var tæt på at bade flere gange, men kom alligevel hver gang vi kaldte. Vi magtede ikke lige en våd hund. Meget ondt – for der var rigtig mange andre hunde som måtte… Som trøst fik han en stort kødben 😉

  • Mette

   Der gik flere timer før Arabella var tør i går, og hun er endda korthåret – men i dette tilfælde havde jeg ikke noget valg da hun jo var sprunget i før jeg nåede at reagere.

   Men pyt… vi har et godt og varmt bryggers, så hun lå til tørre derude!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *