Eller både og…

Klokken var ikke mere end 7.15 da det første vasketøj snurrede i vaskemaskinen. Nu skvulper sengetøjet rundt derude og kan lige om lidt hænges ud på snorene i haven. Indimellem er den rødhårede luftet og morgenkaffen indtaget, mens Tv2 News fortæller at den polske præsident er blandt de dræbte i et flystyrt her til morgen og at Lars Lykkes regering er i stor stor krise…

Jeg tror, jeg går en aktiv dag i møde. Jeg har i hvert fald “fluen” og er omtrent sikker på, at huset dufter og skinner rent, når dagen er omme. HVIS altså ikke jeg lader mig lokke/forstyrre/inspirere af det smukke vejr og i stedet vælger at tage ud i det blå. Det kunne jeg nemlig snildt finde på og så lade nullermænd være nullermænd…

Friheden til at vælge er nemmeli’ min..!

Hav en rigtig dejlig lørdag 🙂

One Comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *