Spænd ballerne

Jeg gik fuldstændig i stå da jeg kom hjem i dag. Sådan en første dag i et nyt job trækker tænder ud. Ikke fordi jeg blev overbelastet med arbejde – slet ikke – men fordi alle indtryk er nye og fremmede.

Min nye makker havde lavet en fin bagde til mig med ordene: Jeg er NY i arbejde 🙂

Så havde jeg i hvert fald dén undskyldning for ikke at være helt skarp på alle spørgsmål.

I morgen er det mig, der både åbner og lukker – og skal sørge for at låse firmaet af til weekenden. Ekstraordinært skal jeg arbejde til kl. 16 på en fredag, da vi fejrer ikke mindre end 2 x 25 års jubilæer i morgen. Receptionen skal derfor være bemandet, så vi kan hjælpe gæsterne ind i huset.

Jeg må spænde ballerne og smøre smilet på… fra 7.30 – 16.00! Og så trænger jeg vist også til weekend bagefter.

4 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *