Hvem ka’..? Vi ka’..?

Som gør-det-selv-alene-mor er der mange mange ting, man er nødt til at kunne klare selv. Og et stort stykke hen af vejen lykkes det også med succes. Nogen gange endog med stor succes. Jeg har fået lært at håndtere en boremaskine og en hækklipper. Jeg kan selv hænge lamper op og male. Tunge ting som vores 50 kg granit parasolfod jonglerer vi rundt med og udskiftning af ledninger, pakninger og sikringer er heller ikke længere noget problem… 

Jeg tager hjertens gerne mod gode råd og tips fra de fantastiske mænd jeg omgiver med mig… men udførelsen… den klarer jeg/vi selv.

Således vejledt af nogen med forstand på den slags, skiftede poden og jeg i dag batteriet på hendes knallert. Med succes!

Og efter at have rodet med stålbørste, kobberpasta, knallertbatterier, skruer og ledninger… synes jeg godt, at jeg kan føje knallertmekaniker på mit CV 😉

13 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *