Jeg prøver igen…

Jeg knokler med anken til Lægemiddelskadeankenævnet. Desværre har jeg ingen jurister i min bekendtskabskreds – det havde ellers været kærkommen hjælp – men jeg forsøger efter bedste evne selv at finde de rigtige ord og de rigtige argumenter.

Patientforsikringen har i den grad bagatelliseret min sygdom… var brevet kommet den 1. april havde jeg nok forventet, der røg en seddel ud med: APRILSNAR. Det skete dog ikke, men det er den følelse jeg sidder tilbage med… at de gør tykt nar af mig!

Om jeg får noget ud af at anke, ved jeg ikke – men jeg har i hvert fald intet at tabe.

Og så starter en ny ventetid 😕

4 Comments

 • Anette

  Hej Mette
  Hvis du er interesseret kan jeg måske hjælpe dig med det rent medicinske. Du kan bare komme forbi. Men det skal være snart for jeg flytter på lørdag. Dybt urimeligt at du ikke har fået tilkendt erstatning.

  • Mette

   Tak Anette – jeg samler mine papirer sammen og kommer forbi… prøver om du er hjemme engang i morgen.

 • Pernille

  På vores bibliotek kommer der et par advokater en gang om måneden, der giver gratis råd til de borgere der møder op.
  Måske findes en tilsvarrende ordning i din kommune, med mulighed for at få et par gode råd.

  Måske ikke – men det er måske ulejligheden værd at undersøge?

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *