Gossip

Efter jeg blev skilt for 2 år siden, er mit liv gået fra at være fuldstændigt almindelig kedeligt til at blive så interessant (???) at det er noget, der sladres om på kontorgangene…

Jeg har nævnt det tidligere, hvor sladderen ad omveje har nået mine ører. Jeg troede ærlig talt, det ville fuse ud med tiden. Det er bare ikke sket endnu, selvom jeg ikke synes, jeg har gjort noget til at bidrage på den front. Man siger godt nok, at der ikke opstår røg uden ild – men det er altså tilfældet her – hvor historierne er stampet op af absolut ingenting.

På overfladen er jeg stort set ligeglad, men et sted gør det mig også rigtig ked af det. Dels fordi det jo som regel også indvolverer andre, men sørme også fordi jeg ikke ved, hvor det kommer fra. Sandheden kender ingen andre end jeg – og som jeg plejer at sige: de skulle bare vide… jeg er meget værre end mit rygte – for vel snavede jeg da med ham med de smukke blå øjne til sommerfesten og vel har jeg set lidt til ham den søde fra vest – men det er sjovt nok ikke de historier der er hold i, der sladres om 😉

Den der fortæller sladder til dig – fortæller også sladder om dig!

12 Comments

 • Jens Larsen

  Misundelse og forargelse ses jo kun hos mennesker der selv mangler modet til at gøre lige netop dét, der gør det interessant at tale om dig..

  Misundelse og bagtaleri viser jo bare, at du lever livet på en misundelsesværdig måde og har modet til det..

  🙂

  • Mette

   Det værste er nok at det, der ikke når mine ører og jeg dermed mangler mulighed for at handle på – stadig påvirker andres adfærd overfor for mig.

   Os to har der jo også gået ondsindede rygter om, Jens – selvom enhver kan se at du er ALT for gammel til mig 😉 – og vi havde jo sån set også noget kørende, men det handlede bare om fluebinderi og html koder 🙂

   • Jens Larsen

    Det var da ikke ondsindede rygter, de mente jo godt… Alle kunne se jeg var et godt parti for dig – ham der kunne hjælpe dig op af sølet 🙂

    Den eneste måde du kan kontrollere andres sladder om dig, er jo ved selv at starte den – giv dem noget at snakke om! Gi fanden i andre og gi den gas!! 🙂

    • Mette

     hehe – du er sgq noget for sig selv Jens!

     Og du har helt ret: rend mig i konventionerne!

     Jeg har spredt lidt hoax’es rundt omkring og så er det spændende, hvornår de når mine øre igen… og i hvilken form 😉

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *