Godlørdagmorgen

Lørdagen startede tidligt. En stoppet næse satte et punktum for søvnen og da jeg nu var oppe, kunne jeg lige så godt se, om min tidligere nok så morgenduelige messengerven også var stået op. Det var han ikke – eller også var han bare ikke online. Jeg ville gerne ha’ lånt hans ører. Jeg tumler med nogle ting, som jeg godt kunne ha’ brugt hans mening om. Et anden gang. Måske! 

De unge mennesker sover endnu. Kæresten skulle ha’ været hjemme med en bus sent i aftes, men det er vist rigtig svært at sige farvel, velvidende at der går en uge inden man ses igen. Og vi havde jo en ekstra tandbørste, madras og sengetøj. Så han blev! Og det er tilmed rigtig hyggeligt.

Poden og jeg er stadig forkølede udover alle grænser. Der er inviteret til fødselsdag i aften, men der er udstedt forbehold og jeg tror nok, vi begge gør bedst i at blive hjemme på sofaen, under hver vores dyne og med varm te inden for rækkevidde.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *