Host host

Mit hoved er tungt, halsen hævet, næsen stoppet og øjnene løber i vand ved det mindste lys. Jeg er ved at blive sådan godt gedigent forkølet 🙁

Da jeg kom hjem var poden lige vågnet og klagede over hoste, ondt i hoved og hals. Jeg er næsten sikker på, at hun også har feber, men det havde hun ingen som helst lyst til at få undersøgt nærmere. Der er inviteret til årets skolefest i aften og ikke ti vilde heste kunne forhindre i at tage afsted. Og det er ok. Fredag har hun fri fra skole, kæresten kommer fra morgenstunden og han er med garanti helt klar til at tage sig af sygeplejen.

Det er en kærkommen weekend, der venter lige om hjørnet. Gad vide om ikke vi skulle tilbringe den under hver vores dyne med varm te og papirullen inden for rækkevidde? Jeg tror det!

9 Comments

  • Mette

   Det kan der heldigvis ikke 🙂

   Og tak Deborah.

   Poden kom faktisk hjem fra skolefesten allerede kl. 19.30. Hun havde det alligevel for skidt til at kunne feste.

 • Charlotte

  Jamen Mette, hvis det skal være så netop nu…
  Nu hvor du kan ligge bag ruden som en lille vintergæk og mærke solen varme gennem ruden…
  Nu hvor du kan ligge i sengen og læse uden at skulle have pandelampen på.
  Nu hvor du kan gå en langsom tur, med den rødhåret, i py og gummistøvler MIDT på dagen, nyde foråret og “hører” erantisene vokse.
  Nu hvor vores kroppe skriger efter lys, er det en del af din helbredelse at gå ud med varme sokker og klud om halsen i dagtimerne og slå din solceller ud og suge til dig.
  Nu på denne tid tror jeg vi kommer hurtiger over sådanne en snue.
  Og nu når det skal være lige i denne weekend, ja så kan svigerdrengen stå sin prøve og gøre sine hoser grønne, ved også at lade sygeplejen tilfalde dig, der under dynen :o)

  God bedring til dig og poden

 • Trine med hundene

  Jeg kører nu på 8 dag med den hidtil mest sejlivede førkølelse… Huden omkring øjne og næse er er ru og rød og jeg tåler bare stadigvæk ikke den skønne forårssol uden, at ende ud i et flertalligt nyseanfald. Sidste weekend stod på fest herhjemme og jeg mindes ikke, at jeg nogensinde har været så medtaget af en S…. førkølelse :0(

  Rigtig god bedring til jer begge hvis I skal til at opleve det samme.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *