… hjemme igen

Et større færdselsuheld lagde forhindringer i vejen for en hurtig tur fra Lufthavnen til Ballerup. I stedet kørte vi over Langebro, forbi Tivoli, Rådhuspladsen og ZOO og fik dermed en uventet, men velkommen sightseeingtur gennem hovedstaden inden vi landede i Lautrupparken.

På turen til Ballerup sad jeg og tænkte på, at jeg faktisk godt kunne tænke mig, at rykke teltpælene op og flytte tættere på København. Jeg kunne ikke bo inde i centrum – dertil er jeg vist for glad for naturen – men man kunne jo bo i en af omegnsbyerne og så have alle hovedstadens kulturelle tilbud inden for rækkevidde. Ja, dét kunne jeg tænke mig. Måske skulle man i virkeligheden gøre sig nogle flere overvejelser i den retning. Måske. Om nogle få år flyver poden alligevel fra reden og så ligger verden åben.

Nå.

Mødet var udbytterigt, maden rigtig dejlig og repræsentanten fra Add-on kunne ha’ solgt mig hvad som helst… for pokker han var sød 😉

Og så var det tid til at vende snuden hjemad. Jeg ankom til lufthavnen i god tid. Det er ret stor. Og uoverskuelig. Og jeg ville være sikker på, at nå at chekke ind og finde min gate uden at stresse rundt. Det lykkedes.

Norwegian lagde igen flysæde til. Selvom jeg kan komme i tvivl om, hvor længe de flyver dén rute… præcis 27 passagerer lettede de med, resten af sæderne var gabende tomme og det har jeg en klar fornemmelse af ikke dækker udgifterne til turen.

Det har været en lang dag. Man er “på” hele tiden og hjemme igen kunne jeg konstatere, at lysten til madlavning var ikke eksisterende. Poden befandt sig heldigvis inde i Aalborg og det krævede absolut ingen større overtalelse, at få hende til at tage mad med hjem fra Nadia Sandwich… ikke så rin’g endda!

3 Comments

  • Marianne

    Uh jeg håber godt nok de bliver ved med at flyve! De gange jeg har taget en smuttur til AA, har flyet faktisk været næsten fyldt både ud og hjem hvilket har været på de gængse forretnings-ture.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *