2 sekunders berømmelse

På onsdag kommer DR med optagevogne og hele pivtøjet til firmaet for at bruge receptionen i vores Københavner lokation som kulisse i en ny dramaserie. I fredags blev jeg kontaktet af en scenograf og en grafiker fra DR, for jeg har en – omend meget lille – opgave i denne forbindelse.

Kulissen skal forestille et medicinal firma – og derfor er min opgave at udskifte vores loge med dette fiktive firmas på de informationsskærme, som står rundt omkring i huset og som er mit ansvarsområde.

Jow jow… jeg kommer nok ikke med på rulleteksterne, men alligevel… 😉

2 Comments

  • Suzanne

    Ihhh hvor spændende – jeg boede lige ned til gaden hvor de optog ‘Midt om natten’ med Kim Larsen og jeg kan huske, at min forundring var stor – tænk så meget man kan forandre noget moderne til noget der passer med et andet årti.

    Kan du mon afsøre navnet på serien?

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *