De første forårstegn

I morgen siger kalenderen 1. marts og det er, i følge samme kalender, den første forårsdag.

Det er stadig tonsvis af sne, der skal smelte væk før jeg kan se vintergækkerne i min have, men på min tur rundt i landskabet hørte jeg fuglene fløjte forsigtigt og faldt også over de første udsprungne gæslinger… det lugter da altsammen lidt af forår!

Foran os ligger dog foreløbig en marts måned, som sandsynligvis kommer til at foregå i det rene pløre. Tilgengæld er gevinsten, at skoven bliver tilgængelig igen. Det har endnu ikke været muligt at gå op i bakkerne i år og jeg savner meget mine lange eftermiddage med hund, kaffe og kamera.

Poden vender hjem i aften og i morgen truer hverdagen med skolegang og hverdagspligter, selvom lysten kan ligge på et meget lille sted. Jeg har lige haft vinterferie og weekend, men synes allerede jeg trænger igen… vel endnu et tegn på at arbejdsglæden er på vej væk sammen med sneen.

7 Comments

  • Trine med hundene

    YES, sneen er snart smeltet bort og har efterladt haven som ét stort plørehul… Men jeg er ligeglad for NU er foråret på vej. Men først skal vi da lige igennem en måned hvor det bestemt ikke er sjovt at være hundeejer. Sikke et svineri med våde poter og maveskind (sltså hundenes:0)

    Jeg kan så levende sætte mig ind i din manglende arbejdsglæde, Mette… Inden jeg gik fra på barsel oplevede jeg næsten et helt år på samme måde og jeg har svært ved at tro at jeg kommer til at savne min arbejdsplads overhovedet… Måske er det på tide, at prøve noget helt andet… Når jeg altså er færdig med barsel om godt og vel 1 års tid…

    Sender positive vibrationer i din retning :0)

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *