Set på nettet: gratis antivirusprogram

Microsoft udgiver gratis antivirus program.

It-sikkerhedsekspert fra CSIS Security Group, Peter Kruse, udtaler ”Programmet er gratis og det dækker i den grad det gennemsnitlige virusprogram, som man eller skulle betale penge for. På nogle områder er det endda bedre. Det er uden tvivl anbefalelsesværdigt.”

Det eneste krav for at bruge antivirusprogrammet er at man er Windows-bruger. Når det først er installeret, sørger programmet naturligvis for selv for at holde sig opdateret.

Kruse lægger vægt på at programmet er simpelt, men effektivt. Om end det ikke har en masse funktioner – det kan faktisk ikke andet end at fange virus – er programmet til gengæld rigtigt god til netop det.

Microsofts gratis antivirusprogram kan hentes her

Kilde: One.com

7 Comments

 • Deborah

  Der er også AVG, som er det bedste antivirus-program, jeg har brugt. De laver også en a href=”http://www.avg.com/eu-en/download?prd=afg”>gratis version, men som Catarina er inde på, så er det ikke helt nok. Man skal også have noget web-screening mod farlige links og alt den slags.

  Tror man er godt rustet med Fderes irewall så måske jeg går med livrem og seler? Jeg bruger betalte version, og er yderst tilfreds med den. Man kan se på deres site, hvad man får med de forskellige muligheder. Men det giver mig stor sjælefred, at alt er gjort på min front for at undgå problemer.

  • Mette

   hehe, ja men det er vist nærmest at sammenligne med religion… alle mener de ligger inde med den endegyldige sandhed.

 • Catarina

  PS jeg får denne fejl:
  Fejl 324 (net::ERR_EMPTY_RESPONSE): Ukendt fejl.

  hver gang jeg poster en kommentar hos dig og er nød til at klikke på “tilbage knappen”

  • Mette

   Jeg tror, det er det plugin jeg bruger for at lave de trådede kommentarer der skaber sig. Jeg får selv en fejl… dog ikke den samme som dig!

 • Catarina

  Ja, jeg læste godt nyheden fr en måneds tid siden – bare synd at det ikke er en Internet Security pakke, for man kan jo ikke nøjes med en antivirus. 🙂

  • Mette

   Jeg bruger Windows indbyggede firewall og den gratis AVG antivirus (som jeg muligvis udskifter med MicroSoft’s) – og indtil videre er det nu gået fint for mig.

   Men jeg er også priviligeret… jeg har nogle utroligt dygtige mennesker omkring mig, så skulle jeg rode mig ud i noget snavs, så ved jeg de gider hjælpe.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *