Både og

I morgen tidlig vender jeg næsen tilbage til jobbet efter nogle dages fri. Desværre sidder jeg med en underlig følelse af ikke længere, at have særlig meget lyst. Til at gå på arbejde.

29 år har jeg været ansat og aldrig tidligere har jeg været ked af at skulle afsted. Det er jeg nu.

De sidste års store ændringer – til den ringere side – har gjort at arbejdsglæden er så godt som forsvundet. Og med det sidste tiltag, hvor jeg nødtvunget bliver forflyttet… jamen, jeg ved skuette helt, hvad jeg skal synes! Ked af det er vel den følelse, der ligger lige for.

Jeg ved godt, at jeg skal være glad for, at der stadig er brug for mig. At jeg i det hele taget har et job. Men glæden og forventningen havde afgjort været en anden, hvis det var et job, jeg selv havde ønsket og søgt.

Men det skal have en chance, selvfølgelig skal det det!

Men hverken i morgen eller i overmorgen, hvor jeg stadig sidder på min gamle pind. Der er en vikar ansat frem til udgangen af marts, så jeg har god tid til at overdrage de opgaver, jeg ikke tager med og lære det nye.

Og så er det jo meget snart (børnefri) weekend 🙂

10 Comments

 • Deborah

  Jeg har ikke været noget sted så længe, men jeg kan godt følge din tanke alligevel. Jeg hader for megen forandring, og uanset hvad, så er det UTROLIGT vigtigt, at være glad for at gå på arbejde. Men som du skriver, giv det en chance – og går det ikke, må du tage det op igen. Men bliver bare tanken om det for trist, må du måske handle før. Jeg håber det bedste for dig.

 • Susanne

  Stakkel dig Mette..
  Jeg synes du skal kigge dig om efter noget andet.. hvor vil sansynligheden være for at du vil få den samme glæde tilbage igen??? Så istedet for at trække pinen, så gå i gang nu med at kigge, og finde noget bedre så slå til

  • Mette

   Jeg tror nu nok det skal gå… og bliver jeg rigtig ked af det så falder det vel helt naturligt at søge noget andet.

 • Gitte

  Selvfølgelig er du trist over, at skulle lave et ufrivilligt skifte. Arbejdet fylder jo utrolig meget i vores liv og det bruger vi mange timer på, så hvis det er sur pligt, så er det næsten ikke til at holde ud.

  Håber du finder dig tilrette i receptionen, ellers må der gang i jobsøgningen…..

  • Mette

   Jeg tror det meget er op til mig selv at få noget godt ud af det og som en sagde til mig, så er vi næsten altid “bange” for det nye og ukendte.

 • Katrine

  Jeg kan sagtens forstå dig Mette. Det er simpelthen vigtigt, at være glad for sit arbejde. For ellers får man bare taget den dårlige stemning med hjem, og det er ingen tjent med. Håber for dig, at du finder din helt egen plads og glæde i din nye stilling….

 • Jens Larsen

  Ja det er en hård tid for mange, vinteren er meget symbolsk for det…

  29 år samme sted er rigtig lang tid, de nye vinde, kunne jo også være startskuddet til at prøve noget andet..

  Det er jo ikke fordi du mangler talent 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *