Slet og ret kikset

Ser du Vinter OL har du sikkert også set studieværten herunder. Ulla, tror jeg hun hedder.

Helt utrolig smuk pige…

– men for *HOST* hvor er hun altid rædselfuldt kikset i sin pålædning! Er der dog ikke en eller anden stylist inde hos TV2, der kan fortælle hende, at hendes skønhed drukner i flæser, perler, pufærmer og hvad har vi – og at hun ville ligne en million helt enkelt og klassisk klædt.

Eller er et bare mig?

10 Comments

 • Susanne

  Kan ikke huske, i hvilken udsendelse det var – men hun var klædt i stramt lædertøj og lange, høje støvler – ja, hun lignede en mellemting med en luksuslu… og en som trak på gade…. rigtig trist, nu hun er så pæn.
  Er enig i, at der da må være EN der kan sige noget til hende og redde hende fra flere ups’er

  • Mette

   Jeg ved, at alle er forbi “makeuppen” inden de optræder foran skærmen. Og jeg troede faktisk i min naivitet, at både DR og TV2 også havde en stylist tilknyttet i samme ombæring.

   På sin vis er det jo også ganske charmerende, at de ikke er så stylede… og smagen er bekendt som bagen… delt på midten 🙂

 • Helle K.

  Det er ikke bare dig – sådan har jeg altid haft det med hende – hun var også i studiet i forbindelse med noget håndboldhalløj før jul … vi snakkede om det mand og kone i mellem, at det ikke var stedet til silke skjorter og høje stilletter. Så vil jeg også lige nævne hende på TV som har så stramme skjorter på, at jeg frygter at få en knap i øjet – hver gang der er pause i kampen. 🙂

  • Mette

   Du har ret Helle… jeg har ikke tænkt på at påklædningen også er malplaceret i et sportsstudie.

   Og hvor er det synd, for hun er fantastisk smuk!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *