100%… og lidt til!

Da poden startede i børnehave for snart mange år siden blev der tegnet en børneulykkesforsikring på hende… gennem min fagforening, hvor jeg øvrigt også selv har en fritidsulykkes forsikring.

I dag modtog jeg en varsling af en præmieforhøjelse fra kr. 351,00 til kr. 799,00

Er det bare mig… eller er det ikke en lidt voldsom stigning?

7 Comments

   • Brian Nilsson

    Det vil ikke komme bag mig et nanosekund. Forsikringsselskaber er meget forudsigelige på det punkt der hedder “penge”, altså meget modsat jordskælv som jo er uforudsigelig! 😉

 • Catarina

  Jow stigningen er jo på mere end 100%. Men vores ungers og egne ulykkesforsikringer ligger lige omkring 1000 så 799, er vel ok – stigningen kan man så snakke om. 🙂

  • Mette

   Jeg tjekkede med selskabet hvor jeg har mine andre forsikringer og de ville have 1100 for en tilsvarende… så jo, 799 er faktisk ok!

 • Rikke

  Er ked af at sige det, men jeg tror det er en helt alm. stigning lige omkring 16 års fødselsdagen. Ny alder og nye interesser, og så må hun jo pludselig køre knallert. Tror faktisk det er det sidste der er udslagsgivende.

  Men du har ret, man får let kaffen i den gale hals når man får sådan en melding 🙁

  • Mette

   De skriver nu ikke noget om hendes alder men derimod om øgede udgifter generelt. Vi har aldrig brugt den forsikring så det er ikke pga. af os den er steget.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *