Copyright

Hmmm… jeg har lavet noget grafik til et website. En side som jeg af flere forskellige årsager ikke kunne færdiggøre, og som derfor blev overdraget til en anden.

Nu står der så “© xxxxx” på den grafik – og x’erne repræsenterer altså ikke mit navn!

Kan man det..?

5 Comments

 • Marianne

  Nogle gange er det også det nemmeste. Jeg var selv ude for noget lign. da jeg kom til at kigge nærmere på brochuren til Cph Marathon, hvor mit billede jo er på forsiden – der er kun angivet et credit til fotograf i den brochure – og det er ikke til mig :-S Jeg gjorde dem opmærksom på det, men tryksagerne var jo lisom lavet, sååå der var ik meget at komme efter.

 • Mette

  Deborah, Marianne og Helle K. – jeg tror nok, jeg er blevet enig med mig selv om blot at trække på skulderen. Jeg ved hvem der har lavet det og hvis andre har samvittighed til at tage æren for det… så fred med det!

 • Marianne

  Det kommer jo an på hvad aftalen er – implicit ligger det jo at copyrighten er din, men den anden måske var hurtigere til at få sit navn på – især hvis der ikke har været aftalt at dit navn skulle anføres.
  Men gør dem opmærksom på det og se om du ik kan få dit navn med ind på grafikken.

 • Deborah

  Grafikken er jo din, så der skulle så stå copyright Mr. el. Miss X, undtagen grafikken. Du skulle nok have haft en klar aftale om den grafik, for det er vel som sådan en svært, når du har overdraget sitet. Men som jeg ser det, skulle der stå “Copyright xxxx og Mette Bech”.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *