Drømme er gjort af…

Jeg drømte om (…) den anden nat. Igen! Meget underligt. Og det passer mig ikke. Slet ikke. Jeg ransager min hjerne og hjerte… er der mon noget, jeg har overset? Noget min underbevidsthed prøver at fortælle mig?

Jeg troede i øvrigt, der var noget med, at man ikke synder, når man sover 😕

Men det gælder nok heller ikke mig!

4 Comments

 • Marianne

  Jeg stoler ikke på drømme – for jeg har de særeste drømme, altid med personer jeg kender/kendte. I nat drillede jeg fx min gode ven med at han havde veninde-briller, men en perifær netperson som jeg har mødt en enkelt gang. De to var blevet rigtig gode venner og havde sågar fået ens briller.
  Nåja jeg fik os en udemærkelse for min forskning(!) indenfor hestesport af min gamle rideveninde..

  Der er aldrig et kedeligt sekund i min underbevidsthed 😉

  • Mette

   Tak Marianne – så er jeg mere rolig 🙂 Det var absolut heller ikke en forbindelse jeg havde set mig selv i og da den dukkede op for 2. gang blev jeg altså en anelse bekymret.

 • Suzanne

  Med nedetid og livet som kom ‘i vejen’ i min ende af verden, ved jeg ikke hvor længe du har haft de 3 nye billeder på forsiden, men nøj hvor er de gode 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *