Kage, kaos og kakao

I nat er der igen faldet en ordentlig bunke sne i Nordjylland – omkring 10 -15 cm – som det ses af “hatten” på foderbrættet…

– og så har snestormen endda først lige nået os heroppe.

Jeg forlod jobbet lige efter frokost – synes ikke, der var nogen som helst grund til at risikere, at måtte blive syd for fjorden fordi al offentlig transport stopper. Nu kan jeg sidde her, stille og roligt i varmen og se sneen tage til i intensitet derude, uden at behøve bekymre mig om jeg nu kan komme hjem.

Jeg har forberedt nybagt kage og varm cacao til poden kommer hjem fra skole… jow jow, jeg har skam været husmoderlig og sån… hun falder i svime gør hun 😉

Hvordan ser snestormen ud derfra hvor du sidder?

20 Comments

 • Alice M

  30 cm i Fredericia – og så er det stoppet med at sne 😉
  Storm var det nu ikke meget af – jo blæst, men altså – så længe det er knap 1 grads varme, så flyver sneen jo ingen stedet 😉

 • Katrine

  Jamen vi deler gerne ud af sneen her på vestsjælland! Høng er godt ramt, både af meget snefald samt fygning. Fordelen er dog at vi bor på samme vej som Landbrugsskolen, og de unge mennesker kører jo gerne en tur i traktoren 😉

  • Mette

   Og vi har Peter og Ib 😉

   De har saftsuseme gjort det godt den sidste måned… til morgen var der ryddet næsten over alt da jeg kørte hjemmefra kl. 06.40.

 • Trine med hundene

  Ja altså her i Nordsjælland har snestormen raset et par timer og det ser ikke ud til at stoppe foreløbig. Har lige været ude på en halv times gåtur med mine rødhårede damer og de så bestemt ikke ud til at have det mindste imod den bidende kulde der piskede ind i ansigterne på os. Min pande er først ved at tø op nu :0/

 • Anita

  Min søster har sagt, hvad der skal siges, men jeg vil lige tilføje, at vejbanerne i byen er helt hysterisk glatte. Føj for pokker, det var spændende kørsel!

  Solen skinner ligenu på en himmel, hvor man lige kan skimte noget lyseblåt, så jeg har min tvivl på, om vi bliver ligeså hårdt ramt, som I måske gør. Men for dælen, I har da allerede fået meget sne, kan jeg se på dit fuglehus!

  God snevejrstirsdag 🙂

 • Heidi

  Her i det vestjyske skinner solen nu. Det har sneet siden kl 8 i morges, ret hæftigt faktisk. Men nu er der ro og det er tøvejr. Det skal nok blive spændende i morgen tidlig, med isglatte veje og sådan. :o(
  Og det lyder hyggeligt med kage og kakao i sådan et vejr. Hyg jer.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *