Modsætninger mødes

Det var i sandhed en anderledes oplevelse at være til Jimmys fødselsdag… der var alt fra rockere med tatoverede ansigter til en lille polsk knægt på 2 år iført det fineste jakkeæt med vest og slips – eller som fødselaren selv udtrykker sig om de inviterede

alt fra tyndskid til hold i ryggen
 

Hvilken kategori poden og jeg hører til ved jeg ikke… et sted midt i mellem. Måske.

Der kom ikke til en forfærdelig masse billeder ud af det… en 40 stykker, som så til gengæld alle var rimeligt vellykkede. Opgaven blev gjort ekstra svær af, at jeg var lidt i tvivl om en den meget tatoverede del af gæsterne overhovedet havde lyst til, at der blev taget billeder af dem – men det var okay, forudsat at de var til privat brug. Dem får I så ikke at se, men jeg viser gerne billedet af den tudevorne fødselar 🙂

Han havde våde øjne ved flere lejligheder… her tuder han over en gave, som han har fået af de inviterede Langholtere!

TUUUUDEFJÆÆÆÆÆS! 😉

4 Comments

 • Pia

  Jeg synes altid det er så dejligt når jeg støder på mennesker der kan finde kvaliteterne i så store forskelligheder, for når alt kommer til alt, så er vi jo nok rigtig ens inde under vores udsmykninger- hvad de så end må være:o)

  Super dejligt billede af dig og afkom Mette:)

  • Mette

   Hele familien Danmark var vist respæsenteret i de ca. 100 mennesker… og det var ganske befriende at opleve at så forskellige mennesker kunne samles om at fejre en fyr vi allesammen holder af, på hver vores måde…

  • Mette

   Det ved jeg nu ikke lige hvad jeg skal sige til Gitte… jeg synes ikke just vi præsentere os fra den pæneste side… men måske er det bare sån vi ser ud 😕

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *