Weekend med udsigt

Så er det weekend. Endelig. Planerne er blevet lidt anderledes end først forventet – men ikke til den ringere side. Poden skal være her, i stedet for hos sin far og det er altid en velkommen ændring. For mig. Biografplanerne ryger sig dermed en tur, men den tager vi en anden weekend. 

Fast ligger udsigten til en 40 års fødselsdag af de usædvanlige. Omkring 100 mennesker af mere eller mindre tvivlsom karakter 😉 samles i morgen i Langholthallens cafeteria for at fejre Jimmys 40 års fødselsdag. Det har han tænkt sig at gøre med manér. Og at dømme efter det bjerg af våde varer, han har stavlet op i sit bryggers, kommer det ikke til at gå stille af.

God fredag og god weekend.

3 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *