Øh nå…

Den lille Ben skal ikke længere bo hos min eksmand… opdrætteren har opsagt samarbejdet med ham og meddelt, at  Ben bliver afhentet og placeret i et nyt hjem!

Jeg ved ikke, hvad der er sket og det rager heller ikke mig – det eneste jeg ved er, at det har efterladt en far og en datter fyldt med ubesvarede spørgsmål, frustration og sorg!

 

(og jeg vil gerne understrege, at det i hvert fald ikke er fordi Ben er blevet misrøgtet – bare for at få det på plads, så der ikke opstår ondskabsfulde rygter i den anledning)

Jeg har med vilje deaktiveret muligheden for at kommentere dette indlæg. Jeg kender dén hundeverden alt for godt, og jeg ønsker ikke at blive rodet ind i en strid, som ikke kommer mig ved. Dette indlæg er blot en konstatering, så I ikke undrer jer over, hvor Ben pludselig blev af.