Forest camera

Der findes mange mange underlige fornøjelser her i verden. En af dem er at sidde og kigge med på et webcam fra en foderplads i en skov i Estland 😕

Men når mørket begynder at falde på sidst på eftermiddagen vrimler det med elge og gryntende, smaskende og stærkt uenige vildsvin… og underligt eller ej så bliver jeg altså lidt grebet af det (min undskyldning er at jeg har feber og at den må være steget mig til hovedet :?).

Vil du også kigge med, er det HER

6 Comments

 • Lisa

  hahahahahahahahaha

  er hvor er det altså USIGELIGT morsomt!! ISÆR fordi min mand er IVRIG jæger og selv for et års tid siden har erhvervet sig et stykke jagt i Sverige hvor der også går vildsvin. Da han så fik øjnene op for denne her hjemmeside har vores computer nærmest kørt nonstop på den ene eller anden plads. Troede virkelig kun, at det var for seriøst inkarnerde jægere og kun for få inviede – men der tog jeg fejl ;0)

  • Mette

   Min skrivebordsmakker er jæger, også af den ivrige slags, og det er ham der har påduttet mig det her link (og mange andre ting i samme retning) 😉

 • Trine med hundene

  SÅ fr. Bech…. Nu tror jeg altså den rabler for dig :0) Har lige været med på en lurer og der tror jeg nu altså nok at man endten skal have røget en ordentlig portion fniseurt eller som du, en feber der er steget en til hovedet for at kunne finde det underholdende, ha ha ha :0)

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *