Biiib biiib biiib

Det må ha’ været ren refleks, da jeg i aftes satte vækkeuret til at ringe til kl. 05.15 😕 og selvom jeg godt vidste, det var en fejl, måtte jeg alligevel lige op i den tidlige morgenens forvirring for tjekke. Og det var det heldigvis. En fejl altså.

Om på den anden side. Det gjorde rigtig godt.

4 timer senere vågnede jeg op til endnu en fantastisk dag i det nordjyske – med høj himmel og bidende kulde.

God lørdag til jer.

2 Comments

  • Anette B

    Jeg har engang prøvet at komme helt ind på arbejde – en af de dage, hvor jeg bare ikke gad – fået klædt om, og kommet ned for at afløse, hvorpå jeg fik spørgsmålet: Hvad laver du her…!? Du har da fri i dag! 🙂 Jeg gik storsmilende op for at klæde om igen…hahahaha nogen havde hørt min bøn om ikke skulle på arbejde den dag 😉

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *