Fredags udsigter

På min vej hjem fra job strøg jeg inden omkring Bog & Idé og nappede en gratis læseprøve på Lars Kepler’s “Hypnotisøren”

Da ekspedienten hørte, at jeg have forudbestilt bogen fortalte hun, at jeg havde noget at glæde mig til. Hun og de andre ekspedienter have fået bogen af forlaget som julegave og hun sagde, at den helt sikkert levede op til alle roserne den har fået – og de få siders læseprøve, som underholdt mig på busturen hjem, bekræftede da også netop dét.

Og så er det forresten weekend, med udsigt til ganske alvorlig kulde og desværre også blæst. Ellers er det, som ganske ofte nævnt, mit yndlingsvejr – men blæsten kan gøre det lidt svært at nyde solen, sneen og frosten. Lad os nu se… måske er det muligt at gå på skovstierne og der er i hvert fald læ.

Ovenpå er et par fjantede-højenergiske-små nervøse tøser ved at gøre klar til potentiel kæreste besøg i Ulsted… jeg har spurgt, om det overhovedet er alle anstrengelserne værd… når jeg tænker Ulsted drenge er det noget med overalls og med møg på støvlerne… og hvad forstand har de lige på fladet hår, makeup og lækkert tøj. Men sådan er der så meget mødre ikke forstår 😉

Onkel Jimmy var lige forbi med en løftet pegefinger, der skulle sendes videre til de omtalte knægte: “Hils dem og sig, at dét de gør ved jer, kommer jeg og gør ved dem“… og med den trussel hængende over hovedet, bli’r der vist ikke ballade med den smule knegtrøve 🙂

Jeg kan heldigvis tage det afslappet… jeg skal hverken se godt ud eller passes på. Jeg kan hoppe i det bekvemme nattøj, poppe en omgang popcorn og sætte mig og se en god film. Jeg har fået anbefalet “Taken” med Liam Neeson på det varmeste, og den anbefaling vil jeg tage mod i aften.

God fredag og god weekend!

6 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *