Nytårsfortsæt

Så er vi (igen) ved at være ved den tid, hvor vi skal tænke på, hvad det er, vi skal være bedre til næste år. Vægttab? Motion? Holde op med et eller andet?

For mig, ligesom for de fleste andre, mislykkedes det ofte at overholde de løfter vi giver os selv, så det gider jeg ikke spilde krudt på – og jeg vil gå ind i 2010 uden andet end en lille intention om, at jeg i det nye år vil være sød og mild og medgørlig… mere sød og mild og medgørlig…

God fornøjelse
 

sagde poden, mens hun rullede med øjnene. Det lød ikke helt, som om hun troede på det… og en anden, som af og til (læs: lidt for ofte) mærker mit temperament rase, udtrykte samme utvetydige skepsis!

Kan man nu forstå det?

… er der forresten ikke noget med en lugt og et bageri 😉

4 Comments

  • Mette

    Hehe Inge… det synes jeg var en rigtig godt fortsæt 🙂 Jeg tror også det med “sød og mild og medgørlig” er at stile en anelse for højt…måske!

  • Inge - Viva Italia

    Man skal vælge sine nytårsfortsætter med omhu…. ikke noget med at tabe 10 kg, motionere to gange om ugen eller andre urealistiske ting.. Sidste år var mit nytårsfortsæt at jeg skulle blive bedre til at bruge mine øreringe – sikke da en succesoplevelse – det fortsæt kunne jeg indfri og ikke noget med at være skuffet…

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *