Søndagsfred

Sneen ligger tungt endnu. Men det varer ikke længe… uden for vinduet høres drip-dryp lydene, som fortæller at sneen snart blot er noget, der kan ses på billeder.

Gråt og trist er hvad der er derude. Ikke et vejr der motiverer til timelange traveture i skoven. Men den rødhårede ser heldigvis ud til at være ret godt tilfreds med at ligge rullet sammen i fatboyen og tage sig en formiddagsmorfar. Indtil videre.

Poden ligger også rullet sammen endnu, så jeg har huset for mig selv og kan nyde en stille kop kaffe inden hun vælter ud af fjerene og kræver morgenmad og aktivitet. Der gik en anelse meget hest i det i går og derfor “glemte” vi helt, at der var nogle praktiske opgaver vi skulle have løst. Måske når vi det i dag. Måske ikke.

God søndag til dig.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *