Julens inderste

Uanset hvordan man opfører sig overfor hinanden, hvordan man går fra hinanden og hvorfor, så løber man ikke fra 17 års samliv. Et eller andet sted vil der altid findes en blød plet for det menneske man har holdt af engang.

Sådan har jeg det med de fleste af de mennesker, der har været under huden på mig gennem mit liv og sådan har jeg det også med min eksmand. Jeg kan indimellem synes, han er nok så stor en idiot, men da han pludselig stod juleaftensdag og ikke vidste, hvor han skulle være juleaften… ja, så bliver jeg altså berørt. Uanset hvad andre så måtte synes og mene om det.

Han blev selvfølgelig inviteret med til vores juleaften… og igen til vores 1. juledag. Selvfølgelig gjorde han det!

Og er det ikke det julens budskab i virkeligheden handler om…

May you have the gladness of Christmas which is hope, the spirit of Christmas which is peace and the heart of Christmas which is love.

Det tror jeg på..!

5 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *