Vinterdage

Det blev ikke den lange tur i skoven jeg havde regnet med… det fik en flok jægere sat en stopper for.

Ikke fordi… man må jo gerne færdes i skoven, men det er ikke så forfærdelig hyggeligt, hvis man risikere at kuglerne flyver om ørene på en. Jeg mødte et par af jægerne og de charmerede sig fluks ind på mig ved at synes at den rødhårede var en fantastisk dejlig hund… godt så… dermed forsvandt al ærgelse/irritation selvklart som dug for solen 🙂

Jeg fik anvist, hvor det var sikkert at færdes og så fik vi alligevel en god tur.

Og med de overståede praktiske opgaver er der kun nydelse tilbage på den her vinterdag. Varm kaffe, et par af Bengts gode pebernødder og så en af julens søde film.

God lørdag til dig.

2 Comments

  • Mette

    Ja, sådan lidt smiger er bestemt ikke af vejen 🙂 Den rødhårede reagerede overhovedet ikke på deres skud, men til gengæld var hun helt oppe på dupperne når hun kunne høre deres hunde.

  • Deborah

    Jeg synes simpelthen den rødhårede er noget af det skønneste. Men man bliver altid glad når nogen roser ens hjertebarn. Sådan har jeg det også med “min” rødhårede 🙂 Godt I fik en god tur alligevel. Du skulle prøve at være til hest, når de har “skydeøvelser” i Dyrehaven – det er meget langt fra morsomt!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *