Rebelsk jul

Kong Vinter har lagt sin iskolde hånd over Nordjylland. Der er seriøst koldt derude og bussen var stoppet til allersidste plads på vejen mod Aalborg centrum. Jeg fik lyst til at se en anden ende af byen end den sædvanlige og stod af ved politigården og traskede ind ad de små gader.

Helt tilfældigt falder jeg over en forretning, som på laaaang afstand og med spraymalede juletræer i lilla og orange råber: “kom nærmere – kom nærmere” (se dem her hos Liselotte)

Inden for viste der sig en blomter-gave-forretning af en helt anderledes slags med julepynt og dekorationer i pink, lilla, turkis, orange og i materialer, som jeg slet ikke forbinder med jul men som jeg alligevel synes, er helt herligt at se på og som kan inspirere til at prøve noget nyt… jeg gad da i hvert fald godt at have en lakridskonfektadventskrans!

Og den er da lige til at gøre efter med en limpistol og 10 poser lakridskonfekt.

Jeg kunne ikke dy mig for at købe et par små-gaver derinde. Men hvad og til hvem… se det er en hemmelighed 🙂

Rebel
Rentzausgade 39
9000 Aalborg
www.rebelblomster.dk

– og lige nu gives der forresten 50% på alle juledekorationer og store besparelser på meget af  den sjove julepynt. Du kan sagtens nå det 🙂

5 Comments

  • Mette

    Jeg tror heller ikke jeg kunne finde på at fylde mit hjem med det – men en enkelt dingenot i en sjov farve her og der – jow, det kunne jeg sagtens finde på.

    Nanna og jeg har en lille forkærlighed for tossede ting – bare vent til du ser min nye sæbebeholder (den skal lige forbi fotografen) 🙂

  • Deborah

    Ja det er da sjovt nok, men det kom altså ikke indenfor hos mig. Jeg er frygtelig gammeldags, og ingen skal pille ved min gamle Jul – heller ikke selvom jeg ikke er i Julestemning. Men nu er Aalborg jo uanset alt for langt væk 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *