Overvejelser

Nordjyllands Trafik selskab lokker med gratis buskørsel alle søndage i december og det lod jeg mig friste af, for at kunne få købt et par julegaver.

Jeg fik hvad jeg kom efter, men var også lige ved at lade mig friste af en skøøøøn mønstet kjole fra Signal… jeg kunne snildt se mig selv i den med et par lækre lange snørrestøvler og tykke strømper… men i december står der ikke luxus til mig selv på budgettet.  Og dog. Næste søndag er det min fødselsdag… skulle man overveje at gi’ sig selv en gave. Måske 😉

Klokken er ikke mere end kvart i tre, men mørket er allerede begyndt at sænke sig over søndagen. Den rødhårede trænger til at få strukket ud nede på marken, så jeg må hellere trække i det varme tøj og gummistøvlerne. Hellere må jeg det!

God søndag!

3 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *