My Document

Jeg har fået post langvejs fra. Taiwan nærmere bestemt. Det var mit nye laptop cover.

Det er altså lidt sjovt og anderledes og i øjnefaldende. Synes jeg..! Og Nanna vist også, for hun sendte det lange øjne 🙂

Det havde været åbet for besigtigelse af toldvæsnet. Om det var første gang den brugsansatte, som også fungerer som postmedarbejder, havde set det ved jeg ikke, men det tog i hvert fald sin tid at udlevere min lille pakke. Hun løb rundt i forretningen og spurgte de andre til råds og endte med at måtte ringe til PostDanmark, blot for at få at vide, at hvis der havde været bemærkninger til forsendelsen havde de været påsat pakken.

Men det indeholdt hverken narkotika, piller, diamanter eller andre smuglervarer, så jeg fik det udleveret uden yderligere bøvl.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *