Pandorasskuffe

Frimærker, bolcher, tavlekridt, mobilopladere, tusser, batterier, papirblokke, piller, briller, busplan, tape, plaster, husorden, sugerør, garantibeviser, brillerens, aflagte mobiler, tandstikker, knapper, hundekiks, lighter, spillerkort, post-it, oplukker, snor, pose med svenske kroner, æteriske olier, tegnestifter, målebånd, fjumrelak, gavemærker, pudder, mere plaster, nøglesnore, indbydelser, fryseposer, gavebånd, kondomer, fødselsdagslys, fotos, skridttæller, MP3 afspiller, Juicy Tubes, papirlommetørklæder, tøjmærker med og uden knapper, brugte biografbilletter, brugsanvisninger, madopskrifter, breve, glaskeramiskkomfurpladerens og skraber, dvd’er, flere post-it, kameraopladere…

Er der andre end mig, der har sådan en skuffe i køkkenet..?

Jeg burde vist lige tage mig sammen og få ryddet op – den kan jo hverken åbnes eller lukkes mere 😕

Det gør jeg i morgen. Tror jeg. Lige nu kokkereres der på indisk med Garam Masala, Gurkemeje og hvidløg så huset dufter himmelsk og eksotisk. Middagsgæsten er på trapperne og jeg glæder mig 🙂

Hav en dejlig lørdag aften!

11 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *