Den allerførste…

Vejret var ikke just til strøgtur. Det regner og blæser. Et rigtigt p**vejr!

Alligevel tog jeg turen gennem strøget på vej hjem fra job og fik købt årets allerførste julegave. Nu kan jeg så sidde her i min varme stue med kaffe i koppen og være rigtig godt tilfreds med mig selv.

Og det er jeg så 🙂

God fredag!

3 Comments

  • Mette

    Okay Susanne – nu du spør så pænt og samtidig har lovet sol, så skal jeg få gjort noget ved det 🙂

    Ellers kan det være der kommer lidt hvalpebilleder (anden race godt nok), for jeg har en fotoopgave i Langholt i weekenden!

  • Susanne

    hov mette.. jeg glemte lige at skrive og spørge sødt og pænt… viser du ikke snart nogle flere billeder af den dejlige vuffer… den er så lækker og ser så sød og blød ud, den har en ansigt som man bare kan tage i sine hende og mysse… Så frem med den kamera og vis os flere billeder af hende den røde

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *