Ordforstoppelse

Under en oprydning på min pc faldt jeg over en messenger-log, som dækkede en stor del af 2008.

Er du vimmer en enorm mængde ord, der har passeret gennem ledningerne syd og nord for fjorden. Har der overhovedet været tid til andet end at snakke. Det der nødvendigvis ha’ været… jeg kan da i hvert fald huske, at jeg ved flere lejligheder har flyttet mig fra computeren 😉

Det har været både sjove og alvorlige samtaler, trøstende ord, store følelses udbrud, kærlige drillerier, praktiske råd, it-hjælp,  snak om alt og intet… der er blevet diskuteret, herset, skældt ud… vi har skændes, grinet og grædt (næsten)!

I dag er samtalerne desværre blevet mere fåmælte og har ændret karakter. Jeg savner den ping pong, der gled så ubesværet mellem os. Humoren. De tidlige weekendmorgener og sene aftener med timevis af snak. Meget.

Men måske er vi bare løbet tør for ord. Brugte vi dem alle sammen sidste år. Kan man overhovedet det?

One Comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *