Det kunne vi også godt ha’ undværet

Vi fik desværre første parket til fundet af den 16 årige Casper, som forsvandt sidste weekend.

Hans lig dukkede pludselig op i dokken, som løber ind mellem de to bygninger, som firmaet består af. Og i løbet af få minutter var her et inferno af politi, ambulancer, brandvæsen, dykkere og hvad har vi…

havnen

Heldigvis fik de ham bjerget i land inden horden af journalister dukkede op.

Det var ikke nogen rar oplevelse og det kunne vi bestemt godt ha’ undværet. Men om ikke andet så får de pårørende nu vished og kan forhåbentlig finde fred.

6 Comments

 • Susanne

  åhh nej altså.. ja der går nok noget tid inden du kommer dig over det..
  Man gør sig jo også en masse tanker, tænker på familien, som måske er glade for at få vished, men alligevel er dynt ulykkelig voer at have mistet deres søn.. Jeg sender en tanke til forældrene, og til dig også

 • Mette

  Det var faktisk en rigtig grim oplevelse Susanne… da det lige havde bundfældet sig, var vi flere, som var lidt rystede.

  Ja jeg så liget før det blev hentet op af vandet – og før politi og ambulance dukkede op. Da de skulle bjerge ham gik jeg… det var for tæt på.

  De har fundet hans nøgler og mobil i hans lommer, så der er vist ingen tvivl om at det er ham.

  Jeg tror, Alice, at fundet af ham er meget vigtigt for de pårørende. Nu har det fået vished og en sorg der kan bearbejdes.

 • Alice M

  Åh altså… Så har de også bare at finde Kirsten i Haderslev – som jo er der jeg kommer fra og arbejder… Det er forfærdeligt at folk sådan forsvinder – rart for familien at de får vished.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *