Fruens lange arm

Det værste ved at lufte hund i aftenmørket, er det enorme træk man får i armen, når den røde ninja med 180 i timen sætter afsted efter en (uset) kat, der springer op lige foran næsen på hende.

9 Comments

 • Birgit

  kig her: TheNewYorkDogShop.com.
  og linen hedder Wacky Walk’r
  Jeg har købt 2 og så en koblingsline, så forhåbentlig kan jeg have styre to af gangen.
  Hvis du søger på Wacky Walk’r
  kan du se en video af hvordan den virker:-)

 • Birgit

  Jeg har det samme problem, Mette – venter med spænding på nogle nye indkøbte elastiske liner, som jeg så på en amerikansk hjjemmeside – skånsom for hunden – og skånsom for armene:-)

 • Susanne

  ha ha ha… ja det sker ikke for mig, min lille frede hansen vejer kun 6 kg.. Og møder vi en kat så løber den ingen steder.. frede er nemlig venner med alle katte.. Underligt at de ikke er bange for ham..

 • Inge - Viva Italia

  Ja, det er ikke rart…. men det er bestemt heller ikke rart, at ens to hunde har været på springtur indtil naboen – ja, naboen er ligeglad – men jeg er ikke ligeglad med at den ene lugter langt væk af kattelort.. hun har rullet sig og hvis jeg kender hende ret også spist af det… Det kostede så lige et bad…. og efterfølgende hygge i varme tæpper… øhh, det var vist ikke den rigtige beløning/straf:-)

 • Rikke

  Av av ! Kender kun alt for godt fornemmelsen, bortset fra, at her altså er tre af slagsen til at slæbe afsted med hende der hænger og flagrer i den anden ende af snoren :-/

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *