Ugens sidste

Dagens bytur med poden blev som forventet en pebret fornøjelse. Til gengæld var det for en gangs skyld praktiske ting, der blev indkøbt, bl.a. disse Nike basketstøvler.

Jeg havde så smadder ondt i fødderne efter traveturen rundt i byen, at jeg knap nok kunne gå da vi stod af bussen. Til min store fornøjelse havde poden parkeret sin cykel ved stoppestedet og hun måtte lide den tort, at få proppet de fleste indkøbene i cyklekurven og sin mor på bagagebæreren… sikke et syn og lidt pinligt vist nok 🙂 … frøkenerne Bech hujende og grinene hele vejen gennem bebyggelsen!

Vi var tids nok hjemme til, at der var tid til at nyde den sidste time af septembersolen på terrassen. Den varmede ikke rigtigt, men en kop varm kaffe og en god bog hjalp alt sammen.

Nu står pebersuppen og bobler på komfuret, og sammen med et godt stykke brød skal den udgøre vores aftensmad.

Så gik den uge og forude ligger en hel og ubrugt weekend. Jeg har sagt det før og gør det gerne igen…

God weekend.

3 Comments

  • Mette

    Hehe – disse her var faktisk også til ½ pris i en sportsforretning – men kun 1 par og i str. 37½ og hvad hjælper det når den unge dame skal ha’ 40½ 😕

  • Gitte

    I dag var vi også på sko shopping til den unge mand. Efter 500 (måske lidt overdrevet) forretninger på Strøget, faldt han for et par Nike sko PÅ TILBUD. Tror aldrig jeg har fået pungen SÅ hurtige ud af tasken ;-D.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *