Næserynken

Mens jeg var i kassen med gamle fotos fandt jeg disse af… ja, undertegnede 🙂

Der er altså noget med den lille næse…

4 Comments

  • Mette

    Jeg havde en norsk kæreste på det tidspunkt. Vi besøgte ofte hans bedsteforældre i Åndalsnes og lige her lå Rauma-garn fabrikken, hvor man kunne købe billigt garn og fantastiske opskrifter. Hold da op jeg strikkede på livet løs. Kæresten var 204 cm høj og næsten lige så bred… det var noget at et arbejde at strikke en lusekofte til ham. Men jeg gjorde det :-). Gerne oven i købet!

  • Mette

    hehe – på det i midten er jeg vist ikke mere end et par og tyve… så jeg burde kunne genkendes 🙂

    HALLÅ og den norske genser har jeg selv strikket. Det var dengang jeg ku’ 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *